Garantii

GARANTII
Oferim servicii de hosting la cele mai inalte standarde si ne place sa stim ca toti clientii nostri sunt 100% multumiti. In plus, pentru a confirma calitatea serviciilor de hosting oferite de hostik.ro garantam un uptime minim al retelei de 99,9% si un raspuns la orice solicitare de suport in maxim 24 de ore.

Garantia 1: Satisfactie garantata 100% – Returnarea contravalorii serviciilor de gazduire (in 30 zile)

La Hostik, suntem absolut convinsi ca experienta ta va fi una pozitiva. Avand in vedere caracteristicile serviciilor oferite, uneltele de administrare, suportul de incredere, viteza si stabilitatea legaturilor noastre precum si preturile scazute, este greu sa gresim. Dar intelegem ca nu putem satisface toate gusturile. De aceea, oferim Garantia celor 30 de zile.

Daca, indiferent de motiv, nu esti satisfacut de serviciile noastre in primele 30 zile, este suficient sa deschizi un tichet de suport si sumele achitate pentru serviciile de gazduire iti vor fi returnate. Fara notificari in prealabil, fara acte de completat. Pentru orice alte detalii, te rugam sa contactezi departamentul vanzari.

Nota: perioada de 30 zile se termina exact dupa 30 de zile de la data activarii contului (nu data efectuarii comenzii). Garantia este ANULATA in cazul in care contul tau incalca Termenii si Conditiile de Utilizare.

Garantia 2: Functionare retea 99,9% – Creditare cont de gazduire

Platesti pentru ca site-ul tau sa fie online. Cand nu este online, nu ar trebui sa platesti. Este simplu. Ocazional, putem intampina probleme cu serverele sau aplicatiile instalate pe acestea, ce pot duce la intreruperea serviciilor pentru scurte perioade de timp.

Hostik Storage se straduieste sa ofere un timp de functionare de 100%. De aceea, pentru un timp de functionare mai mic de 99.9%, contul tau de gazduire va fi creditat. Poti consulta in timp real uptime-ul serverelor hostik.ro la adresa uptime.hostik.ro.

In toate cazurile, exceptie facand urgentele, Hostik Storage trimite notificari prin email privind lucrarile de intretinere ce trebuiesc efectuate. Cand instiintarile sunt trimise cu cel putin 2 ore inainte de intreruperea serviciilor, incetarea acestora nu este inclusa in garantia privind functionarea serviciilor. Lucrarile de intretinere sunt necesare si sunt efectuate atat in interesul nostru cat si in interesul clientilor.

Creditarea conturilor se efectueaza in modul urmator:

intrerupere intre 0′ si 1h15′ /luna (functionare 100% – 99,9%): Fara creditare
intrerupere intre 1h15′ si 3h30′ /luna (functionare 99,9% – 99,5%): Credit 5%
intrerupere intre 3h30′ si 7h15′ /luna (functionare 99,5% – 99%): Credit 10%
intrerupere intre 7h15′ si 14h30′ /luna (functionare 99% – 98%): Credit 15%
intrerupere intre 14h30′ si 1 zile /luna (functionare 98%-96%): Credit 25%
intrerupere mai mare de 1 zile /luna (functionare sub 96%): Credit 100%
Indisponibilitatea retelei se calculeaza ca fiind timpul dintre data si ora la care clientul raporteaza nefunctionarea retelei si data si ora la care Hostik Storage comunica clientului restabilirea functionarii acesteia.
Pentru creditarea contului, clientul trebuie sa contacteze departamentul vanzari si sa solicite acest lucru. Departamentul vanzari va verifica daca indisponibilitatea serviciului a fost raportata de catre client si timpul scurs intre sesizarea echipei hostik.ro si confirmarea remedierii.

Nota: Creditarea conturilor se realizeaza in procente, raportate la taxele lunare recurente, constand in reduceri aplicate urmatoarelor facturi (Ex: Daca detineti un cont in valoare de 200 Euro/luna, Credit 25% inseamna o reducere de 50 Euro la urmatoarea factura). Garantia disponibilitatii retelei nu se aplica in cazul in care nefunctionarea acesteia nu depinde de Gazduire Web, incluzand dar nelimitandu-se la congestii in nodurile de Internet, circuite defectuoase ale companiilor de comunicatii, cazuri de forta majora, utilizarea necorespunzatoare a echipamentelor/serverelor de catre client, utilizarea de aplicatii necorespunzatoare, precum si caderi de curent. De asemenea conturile de gazduire trebuie sa functioneze in conformitate cu Termenii si Conditiile de Utilizare.

Garantia 3: Timp de raspuns garantat – Creditare cont per incident

Suntem constienti de faptul ca toate caracteristicile din lume sunt lipsite de valoare daca nu sunt sustinute de o structura de suport puternica si usor de utilizat. De aceea Hostik Storage a pus la punct multiple modalitati de acordare a suportului, asigurand clientilor nostri un raspuns la problemele intampinate in cel mai scurt timp posibil.

Orice cerere de suport depusa conform indrumarilor noastre are un timp de raspuns garantat de maxim 24 ore. Daca nu primesti un raspuns in maxim 24 ore de la deschiderea unui tichet de suport, contul tau va fi creditat cu 10% (pentru fiecare tichet deschis).

Nota: Raspunsul la tichetele de suport nu include departamentele de plati, vanzari sau mesajele referitoare la abuzuri. De asemenea, garantia privind timpul de raspuns nu implica rezolvarea problemelor raportate in 24 ore ci doar un raspuns uman (nu un raspuns automat). Totalul creditelor acordate intr-o luna nu poate depasi 100% din taxele lunare recurente platite de catre client pentru contul care face subiectul cererilor de suport.

  • 378 utilizatori au considerat informația utilă
Răspunsul a fost util?

Articole similare

Infrastructură

Toată infrastructura este construită și administrată de către hostik.ro, astfel beneficiem de un...

Despre noi

Date companie SC Hostik Storage SRL CIF 39175881 J52/14/2019 IBAN RO22BTRLRONCRT0443126301...

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARETermenii si conditiile de utilizare a serviciilor oferite de...